Польська авіакомпанія LOT запрошує на роботу українців

Знання таких мов як хінді, японська, корейська або китайська буде великою перевагою.

Польська авіакомпанія LOT запрошує на роботу українців

Польська LOT Cabin Crew відкрив новий набір молодших бортпровідників. Перша група українських екіпажів літає на бортах PLL LOT з червня 2022 року. Тоді співпрацю з PLL LOT розпочали 17 осіб (16 стюардес і 1 стюард). Зараз компанія шукає кандидатів, для яких подорожі та робота з людьми є справжньою пристрастю, і які хотіли б розвиватися в міжнародному середовищі.

Потенційні працівники LOT Cabin Crew повинні мати, як мінімум, середню освіту, розвинені навички міжособистісного спілкування, знати англійську мову принаймні на рівні B2 і бути готовими працювати в команді. Знання польської мови не вимагається. Однак необхідно вміти плавати і працювати в стресових ситуаціях. Додаткове знання таких мов як хінді, японська, корейська або китайська буде великою перевагою.

“Ми пропонуємо цікаву, надихаючу працю з можливістю розвитку в міжнародній компанії з 93-річною традицією. Крім того, в рамках нашої співпраці ми надаємо можливість користування авіасполученням на пільгових умовах та гарантуємо стабільний щомісячний розклад рейсів. Запрошуємо всіх бажаючих, які відповідають вищезазначеним критеріям, розпочати свою професійну пригоду з Польськими авіалініями LOT”, - наголошують у компанії.

Подати заявки можна за посиланням.