Чеські залізниці знову пропонують літні квитки

Ціна залишилася незмінною.

Чеські залізниці знову пропонують літні квитки

Чеські залізниці (České dráhy) знову пропонують квитки на необмежені поїздки Чехією на тиждень або 14 днів у період літніх канікул.  Ціни залишилися незмінними: тижневий квиток коштує 1390 крон.  Однак майте на увазі, що для деяких поїздів необхідно докуповувати місця додатково.

Літній квиток можна використати протягом канікул, з 1 липня до кінця серпня.  Базова ціна тижневого квитка становить 1390 крон, а двотижневого – 1990 крон.  Незважаючи на загальне підвищення цін на проїзд на 9,5% цього року, ціни на літні білети залишилися на рівні минулого року.

Літній квиток не має обмежень за кількістю пройдених кілометрів, поїздок або категорій поїздів, що використовуються. У поїздах із обов'язковим бронюванням достатньо докупити місце.

Подорожувати можна без обмежень по всій території Чехії. Обов'язкове бронювання потрібне для деяких експресів, наприклад, для SC Pendolino.

Пільгова ціна передбачена для власників IN Карт з деякими клієнтськими додатками, вони заощаджують 200 крон на тижневому квитку та 300 крон на двотижневому.

Діти, студенти та пенсіонери віком від 65 років з правом на державну знижку сплачують половину вартості, тобто 695 крон за тиждень або 995 крон за 14 днів. Квиток діє на другий клас, для поїздок у першому класі потрібна доплата. Квиток призначений лише для однієї людини і не підлягає передачі, під час перевірки необхідно пред'явити посвідчення особи.