Четверо українських підлітків затримано у Варшаві за викрадення людини

Групу було найнято для залякування польського громадянина.

Четверо українських підлітків затримано у Варшаві за викрадення людини

У столиці Польщі правоохоронці затримали групу українських підлітків віком від 15 до 19 років за підозрою у викраденні молодої людини. Двох повнолітніх учасників групи взято під варту, а двох неповнолітніх відправлено до спеціальної установи для підлітків.

Згідно з попереднім розслідуванням, цю групу було найнято для залякування польського громадянина, який мав борг перед замовником.

За даними слідства, підозрювані застосували газ проти 23-річної жертви, насильно посадили її в автомобіль та вивезли за межі міста. Там вони побили чоловіка, погрожували йому, відібрали гроші та особисті речі, а також вимагали додатково 3000 злотих.

Після того, як потерпілий звернувся до поліції, правоохоронці швидко ідентифікували та затримали підозрюваних. У ході обшуку у них було виявлено низку небезпечних предметів, включаючи ножі, газовий та пневматичний пістолети, муляж гранати, наручники та балаклаву.

Затриманим підліткам висунуто звинувачення у викраденні людини та здирстві. За ці злочини їм загрожує до 15 років ув'язнення.