Для українців продовжили безкоштовний проїзд у Ризі

При цьому купувати новий електронний білет не потрібно.

Для українців продовжили безкоштовний проїзд у Ризі

Влада Латвії продовжила для українських біженців безкоштовний проїзд у громадському транспорті у столиці, місті Рига. Люди зможуть продовжити знижку в автоматах продажу квитків, розташованих на зупинках та у торгових центрах, або звернутися до Українського центру підтримки. Вона діє до кінця року.

Рішення про безкоштовний проїзд ухвалила Ризька дума, повідомляє Latvijas Radio. Ним можна скористатися до кінця 2024 року.

"У Ризі біженцям з України, які зареєструвалися в Центрі підтримки українців, пропонують продовжити можливість безкоштовного проїзду в громадському транспорті, - розповіло радіо. - Чинна знижка закінчується 30 червня. Щоб їздити безкоштовно до кінця цього року, біженці з України можуть продовжити знижку в автоматах продажу квитків, розташованих на зупинках та у торгових центрах”.

Диктор пояснив, що для цього слід вставити наявний електронний квиток у квитковий автомат. Буквально за кілька секунд знижка буде продовжена до 31 грудня. При цьому купувати новий електронний білет не потрібно. Також охочі можуть звернутися до Українського центру підтримки, розташованого за адресою вулиця Палеса 9, у районі Югла, у Ризі, та зробити продовження особисто.