Наприкінці тижня у Празі можна сходити на фестивалі вуличної їжі та «літаючих» пивоварів

Чимало «літаючих» броварів – це ентузіасти, які напрацювали великий досвід у домашньому пивоварінні і вирішили зробити наступний крок у професійному плані.

Наприкінці тижня у Празі можна сходити на фестивалі вуличної їжі та «літаючих» пивоварів

Найближчої суботи, 10 вересня, у столиці Чехії Празі пройде традиційний фестиваль вуличної їжі Street Food na Náplavce. Він відбудеться у центрі міста на набережній Hořejší nábřeží (Сміхівська наплавка).

З 10:00 до 18:00 на відвідувачів чекатимуть десятки страв, які можна зустріти у вуличних закусочних Малайзії, Таїланду, Індії, Мексики, Грузії, Перу, Португалії, Франції та інших країн.

Також у місті у п'ятницю та суботу другий рік поспіль пройде фестиваль «літаючих» пивоварів Nomad Beer Festival. Так називають пивоварів, які не мають власного виробничого обладнання. Для втілення в життя своїх ідей та рецептів вони зазвичай орендують вільні потужності тих чи інших міні-пивоварень та заводів.

Фестиваль відбудеться у найближчі п'ятницю та суботу, 9 та 10 вересня, на території «Празького ринку» (Pražská tržnica, Bubenské nábřeží 306/13). Свою продукцію там представлять 37 виробників. На гостей також чекають різноманітні закуски та музична супровідна програма.

Багато «літаючих» броварів – це ентузіасти, які напрацювали великий досвід у домашньому пивоварінні і вирішили зробити наступний крок у професійному плані.

Час роботи:

9 вересня (п'ятниця) – з 14:00 до 22:00

10 вересня (субота) – 10:00 – 22:00

Вхід на фестиваль безкоштовний. Для дегустації пива доведеться купити фірмовий пивний кухоль. Вона коштує 100 крон. У вартість також включено ручку та блокнот для оцінювання всіх представлених пивоварів.

Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті фестивалю.