Німеччина: Як скасувати квиток за €49

Скасувати квиток можна не пізніше 10 числа місяця.

Німеччина: Як скасувати квиток за €49

Скасувати акційний квиток за €49 можна не пізніше 10 числа місяця. Інакше ви заплатите за наступний період. Точні процедури можуть відрізнятися на різних площадках. Проте з Deutsche Bahn зробити це можна через портал підписки за адресою https://abo.bahn.de/portal/#/.

Увійдіть зі своїм обліковим записом bahn.de. Оберіть поле “Тариф Німеччини”/”Deutschlandtarif“ у меню “Додати мою передплату”/”Mein Abo hinzufügen“. Далі вам знадобиться номер передплати, дата народження та поштовий індекс. Потім оберіть, яку передплату скасувати, в даному випадку «Deutschlandticket».

У розділі “Що ви хочете зробити”/”Was möchten Sie tun“ оберіть “Скасувати”/”Kündigung“. Вкажіть причину та дату розірвання. Натисніть “Продовжити”/ “Weiter“. Ви отримаєте підтвердження електронною поштою. Таким чином передплата скасовується.

Нагадаємо, що у Німеччині з 1 травня почав діяти так званий "німецький квиток" (Deutschlandticket) – універсальний місячний проїзний для громадського транспорту на всій території країни, який коштує 49 євро.

Універсальний проїзний у Німеччині поширюється лише на локальний і регіональний транспорт – міські автобуси, трамваї, метро, приміські поїзди, тощо. Швидкісні поїзди та автобуси далекого прямування оплачуються окремо.