Впродовж тижня у Празі безкоштовно відкриють десятки спортивних об'єктів

На даний момент до проекту «Тиждень безкоштовного спорту» приєдналися 30 спортивних об'єктів, решта ще може приєднатися.

Впродовж тижня у Празі безкоштовно відкриють десятки спортивних об'єктів

У неділю, 25 грудня, у Празі розпочнеться 14-й щорічний тиждень безкоштовного спорту, під час якого люди зможуть прийти та безкоштовно зайнятися спортом у десятках місць. Це дає всім охочим можливість спробувати себе у новому виді спорту. Захід триватиме до суботи 31 грудня. Зацікавлені можуть знайти список спортивних об'єктів, що беруть участь в акції, на веб- сайті .

Цей захід, популярний серед мешканців Праги, є ідеальною можливістю спробувати себе у новому виді спорту, зробити щось для свого здоров'я та повернутися до форми після різдвяного застілля.

На даний момент до проекту «Тиждень безкоштовного спорту» приєдналося 30 спортивних об'єктів, решта ще може приєднатися. Минулого року мешканці Праги могли обирати із 47 спортивних об'єктів.

Зазвичай найбільший інтерес викликає відвідування басейнів та зимових стадіонів. Жителі Праги зможуть спробувати різні спортивні дисципліни, наприклад, флорбол, бейсбол, скелелазіння, спінінг та навіть міні-гольф.

У випадку деяких спортивних об'єктів необхідно бронювати місце телефоном або через Інтернет через їх незначну місткість. Деякі місця не будуть доступні безкоштовно протягом тижня, а лише у певні дні та години.