Jooble створив мобільний додаток для пошуку роботи в 69 країнах світу

Він допоможе пошукачу  зручніше переглядати вакансії та відгукуватися на них.

Jooble створив мобільний додаток для пошуку роботи в 69 країнах світу

Сайт із пошуку роботи Jooble, що працює в 69 країнах світу, запустив мобільний додаток Jooble Job Search на iOS та Android. Він допоможе пошукачу зручніше переглядати вакансії та відгукуватися на них.

Додаток одразу працюватиме у всіх 69 країнах та дозволятиме користувачу знаходити роботу серед усіх вакансій з понад 140 тисяч ресурсів. Водночас користувач може проводити пошук одночасно по декількох спеціальностях, регіонах, а також шукати пропозиції роботи для віддаленого працевлаштування.

Наразі додаток працює в тестовому режимі. В ньому можна налаштувати сповіщення і кожного дня отримувати оновлення з новими кар’єрними можливостями. Jooble Job Search дозволить не лише переглядати вакансії, а відгукуватися на них прямо із застосунку. Якщо користувач бажає відгукнутись на оголошення через інший пристрій, то допоможе функція пересилання вакансії у месенджер.

Як повідомлялося раніш, Jooble розробив ресурс для пошуку роботи людям, які вимушено покинули Україну через військову агресію російської федерації.

Також працює телеграм-канал Jooble, де є інформаці про вакансії у 18 країнах.

Франція 

Польща 

Словаччина 

Чехія

Румунія 

Угорщина

Ірландія

Німеччина

Литва 

Португалія

Данія 

Болгарія 

Латвія

Естонія

Австрія

Кіпр

Іспанія 

Італія